DCIM100MEDIADJI_0860.JPG

Zapaljena deponija smeća „Majdan“ u Bogatiću, oblak dima se diže nekoliko stotina metara uvis. U Crnoj Bari se osetio dim oko 10 sati ujutro, što znači da je deponija smeća u Bogatiću zapaljena dosta ranije.

Dimni stub se vidi iz Crne Bare, na fotografiji se vidi da smer dima ude prema selu Salaš crnobarski, u večernjim satima se ne zna na koju će stranu da se kreće kancerogeni oblak dima.

Na fotografiji se vidi i linija različite gustoće vazduha, vrlo retka pojava, da li je velika količina zagađenja napravila sloj da se uočava granica koja je vidljiva.

 

SALAŠ CRNOBARSKI JE 2021 BIO NA UDARU TROVAČA, na divlju deponiju je iskipovano u tri navrata desetak šlepera mlevene plastike koja nije za reciklažu a onda je to zapaljeno, desetak dana meštani Salaša crnobarskog su udisali dim koji sadrži KANCEROGENE dioksne, nekoliko građana Salaša crnobarskog me pitalo šta da rade, šta sam mogao da im odgovorim, idite onome koga ste glasali i ko vam vodi Mesnu zajednicu.

Ista je situacija i u Crnoj Bari, meštani nemaju kome da se obrate, umišljenu političku elitu ne  interesuju zdravlje i problemi stanovništva.

 

Ekološka katastrofa na Drini ako nadležni ne preduzmu ništa

U opštini Bogatić često gore deponije smeća, već sam o tome pisao ranije, link od objava;

Teška situacija u Crnoj Bari

Užas u Crnoj Bari