Katastrofalno javno osvetlenje u Crnoj Bari posle montaže led sijalica.

Situacija je tuga, klasične sijelice javnog osvetlenja zamenili novim led sijalicama koje ni blizu nemaju svetlosni učinak, kao stare ulične svetiljke. Meštani sela Crna Bara krivca traže !, meštani podeljeni, jedni okrivljuju ideju SPS-a a drugi realizaciju projekta SNS. Crna Bara je dug period pod sabotažom opštinske vlasti iz Bogatića.
Ovo nije neko iznenadjenje, prošle 2019-te sva sela su dobili sanirane udarne rupe na putnoj mreži  Crna Bara preskočena. (LINK) Posle pisanja na našem sajtu su okrpili udarne rupe na asfvalnom putu. Pre samo 2 godine su uskratili prostor Doma Kulture deci  (LINK) meštana sela izdali prostor za kafanu, i ako je uredno mnogo ranije dostavljen zahtev opštini da se prostor izda omladini iz sela, da se prostor privede nameni i kulturi a za potrebe Kulturno umetničkog društva Jelica iz Crne Bare. Organizovana 4-ta nazor licitacija da se deci uskrati prostor.( Sajt nase dece>>>)

Ovim potezima opštinska vlast rasteruje nam decu, tera ih u svet, ko ce raditi i ko će vam uplaćivati penziono kad rasterate mladost.

Kad se zaviri na sajt opštine Bogatić vidi se da je Crna Bara planski zamračena, u selu nema ni jedna sijalica od 400w a selo Sovljak ima 8 sijalica od 400w, Crna Bara ima 4 pravilne raskrsnice i školu, gospodo iz vlasti Bogatića ugrožavate nas vašim potezima.
Sijalice od 250w u Crnoj Bari samo 4 komada a u Sovljaku 21 komad, ovaj primer bode oči i nije uperen protiv meštana Sovljaka ali je tako očigledan da ne može da preskoči i ne obrati paznja na situaciju na terenu (nismo poredili snage ostali sijalica, ovo je dovoljno).

 

Ceo projekat sa instalacijom snage i vrsta osvetlenja na linku opštine Bogatić. >>> http://www.bogatic.rs/cms/download/963-15622208807.-ispravka-bogati–kd-v.1.0.–03.06.2019-.pdf