macva.info

www.macva.info - info potral iz Crne Bare
Carske rupe u Crnoj Bari u susret manifestacijama Naučni skup i Hajdučko veče

Za ne poverovati u Crnoj Bari Carske rupe posle sanacija udrani rupa na asvaltnim putevima opštine Bogatić.   Crna Bara preskočena i ako se zna da su na trenu bile 2 različite ekipe za popravak puteva, pouzdano se zna da je lokalna samouprava ili savet Mesne zajednice intervenisala jer je selo Crna Bara preskočeno, ali bez uspeha. Očigledno vlasti ili delu vlasti iz Bogatića Crna Bara nije popularna.

Popravke putne mreže opštine Bogatić baš pred Kulturnu manifestaciju dani Miloša S Milojevića i gle čuda baš Crna Bara izostavljena iz sanacije udrani rupa. Pojava pasa lutalica na 7 dana pred manifestaciju i sta se dešava, glavna ulica tokom noći bukvalno zveči od laveža pasa, novi psi i vlasnički psi noćima laju, spavanja nema. Prisutni u selu  gosti turisti  naučnici iz Rusije, profesor iz Meksika, medju njima doktori nauka, akademici profesori itd.  Slučajnosti se dešavaju zar ne?  Da li se ovo slučajno dešava presudite sami, da li Naučni skupovi smetaju nekome presudite sami, dali nekima smeta što Crna Bara nije dovoljno zaražena političkom netrpeljivosti  očigledno je da. Da podsetim one koji nisu meštani Crne Bare da saveti mesne zajednice i ranijih politički opcija nisu  radili protim svoga sela i da se uočiti da ima dosta  pozitivni rezultata i jedinstva u radu.

Da li ce Carske udarne rupe na asvaltu obradovati i posetioce manifestacije Hajdučko veče saznaćemo , ovaj tekst pišem 14 dana pred Hajdučko veče, ostaje da sačekmo kako se situacija odvija.