Srem Folk Fest

U naš grad  Sremsku Mitrovicu ponovo dolazi zaštitnica plesa. Svake godine negde se pritaji, odluta i u avgustu uhvati se u kolo sa domaćinom, folklornim ansamblom „Branko Radičević“, i zaigra na Žitnom trgu.

Božanstvena…. velikodušna…. gostoljubiva….U kolo je ove godine pozvala i folkloraše iz Kostarike, Kolumbije, Grčke, Bugarske, Rusije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Rumunije, Italije, Poljske i naravno Srbije.

Ove, 2018. godine petnaesti po redu. Ni premlad, ni prestar. Baš kakav treba i želimo da bude. Spreman da traje. Sve dok budu muzike, igre i plesa…dok bude vas i dok bude nas.

SREM FOLK FEST, međunarodni i među narodom. Među vama, koji ga pratite verno i ne žalite svoje dlanove i svoje osmehe. Među vama, koji ste postali deo uspomena hiljada muzičara, folkloraša i plesača koji su prodefilovali ulicama grada i nasmejano predstavili tradiciju svoje zemlje na Žitnom trgu.

Baš vas, koji ste postali deo SREM FOLK FEST priče i koji mu se zajedno sa nama radujete, pozivamo da izađite na ulice grada, sat pre koncerta i podržite učesnike i zajedno sa njima oživete mitrovačke ulice, a posle i Žitni trg.

Stvorimo još jednu, jubilarnu, petnaestu SREM FOLK FEST uspomenu. Obojimo naš grad šarenilom i pošaljimo najlepšu sliku našeg grada širom sveta.

Svake večeri, od 11. do 14.avgusta, kao i prethodnih godina, defile centrom od 19,30,a kocerti od 20,30…

P.S.
Zamoljen je Veliki Gromovnik, da se u to vreme, baš i ne keri sremačkim nebom, a ako se baš bude inatio, čekamo vas u Sportskom centu Pinki.

Za detaljnije praćenje dešavanja posetite Facebook grupu SREM FOLK FEST

Posetite naš Sajt>>>