Frtutma u Bogatiću

Društvo Info Život

Da li se radi o političkoj frtutmi presudite sami!  Sa društvene mreže došli smo do fotografija o situaciji na pešačkom prelazu u Bogatiću. Radi se o poziciji kontejnera za smeće kome nije mesto na toj lokaciji, radi se o ugrožavanju bezbedonosne situacije pešaka na pešačkom prelazu ispred samog ulaza u Opštinu Bogatić.

Zašto je razmišljanje da je u pitanju politička frtutma, došlo je do promene direktora za komunalne delatnosti u Opštini. Na poziciju direktora za komunalme delatnosti u Opštini Bogatić vraćen stari i ne tako star već mlada i perspektivna osoba koja je politički smenjena sa te funkcije. Da li se radi o tome da se novi u stvari raniji(vraćen na funkciju) Direktor  Vladan Popadić koji je već jednom doveo higijenu varošice Bogatić u zavidnu čistu životnu stredinu prikaže kao nesposobna osoba.

Ko nam to voza kontejnere za smeće kako mu to politička stranka naredi – postoji osnovana sumnja ? ZANIMLJIVO JE DA JE POSLE OBJAVE FOTO od Plus Taxi KONTEJENR  ZA SMEĆE UKLONJEN.

Izjva vozača Plus Taxi Bogatić: Ja sam resio da stavim na FB onog momenta kad sam zastao da dvoje male dece propustim na pesackom a oni vire im glavice iza kontejnera…Boze majko mila ne stigoh da slikam da narod vidi!

Zahvaljujemo se Plus Taxi Bogatić na fotografiji stanja na terenu , POZOVITE    kad vam teba vožnja  Plus Taxi  064 50 15 500

Ovaj web sajt nije finansiran od strane Opštine Bogatić