Tvrdnje da sam plaćen sa ciljanim objavama na www.macva.info moram javno da demantujem, danas sam se našao u neprijatnoj situaciji i tvrdnji da uzimam pare da na  sajtu hvalim Direktora JKP Gospodina Vladana Popadića i našeg Predsednika opštine Bogatić i Mačvanskog domaćina, gospodina Milana Damnjanovića.

Ne da nisam plaćen da ih hvalim nego ih dovoljno i ne poznajem, nisam  ni bio dugo blizu njih,  vidim im pozitivnu aktivnost na terenu. Nisam slep da što rade dobro rade, iza njih ostaju pozitivna dela, a ni kafu sa njima nikada nisam popio.

Blizu gospodina Milana Damnjanovića sam bio 2016 te na Veseloj mašini u Metkoviću ali samo pod istom nastrešicom na udaljenosti 3-4 metra, sa gospodinom Vladanom Popadićem  sam sedeo oko 5 minuta za istim stolom za Ivanjdanske dane Badovinci 2018 te.

Danas neprijatna situacija 1 dan posle objave o nasipanju oštećenih površina pored asfaltnog puta. Ukazuju mi meštani na stanje na terenu, jeste stanje na trenu katastrofa. Totalna nebriga o meštanima Crne Bare, u foto galeriji dokaz sa terena, jeste tuga i žalost od nadležnih lokalaca na situaciju u selu Crna Bara. Izašao sam na insistiranje na teren i napravio fotografije,  to je samo glavna ulica i situacija na 760 m, u selu pored puteva kažu ima lokacija i za gajenje šarana i pecanje.

Vi koji ste dali svoje glasove na izborima ste odgovorni za situaciji u selu, Vi ste odgovorni, ne zna Dir. JKP Bogatić  gde šta treba da se popravi, ne zna Pred. opštine kako je na trenu, dok oni kojima ste dali glasove ne prenesu potrebe sela sa terena, ali to se ne dešava, a ko je kriv, VI ste krivi, ne ja koji nisam finansiran za informisanje, dok istovremeno opština Bogatić usmerava Milone dinara u druge opštine za informisanje, Za odlivanje velike love iz opštine za medije lokalci su odgovorni, ja njih vidim kao problem i oko finansiranja medija,  da bi sakrili svoje manipulacije od lokalnih medija guše informisanje.

Da razjasnimo situaciju, saniranje oštećenja nije usmereno za SVE meštane Crne Bare nego samo za potrebe Fudbalskog kluba, put prema stadionu odlično je saniran, foto u prilogu dole. Kada bude selo Crna Bara vodio domaćin biće i servisiranje potrebe sela Crna Bara, neće se desiti da zaboravi da pošljunči nekategorisane puteve kao 2019-2020.

U selu ima 26 kombajna, poseduju ih domaćini koji  hrane nas, domaće životinje i narod Srbije, zar je nemoguće da jedan od njih ne može da dude na čelu sela Crna Bara.  Opština Bogatić je dobila domaćina Milana Damnjanovića da vodi opštinu, a da podsetim sa  manjkom u kasi oko 3 godišnja budžeta, i ako je debeo manjak vide se pozitivne aktivnosti. Mačvanski domaćin treba i selu, a ne neko sa suženim pogledima usmerenim jako usko i za ličnu korist.

 

Pripremio Ilić Milinko