Šestostruki pobednik eliminisan pre takmičenja na Hajdučkim večerima, Aleksandar Krajišnik iz Mačvanskog sela Majur kod Šabca sklonjen za učešće u takmičenju za Hajučkog Harambašu na tradicionalnim Hajdučkim večerima pored Drine na Vasinom Šibu.

Šestrostuki šampion Aleksandar Krajišnik se predhodno čuo telefonom da dogovori prijavu zbog ne mogućnosti posete  kvalifikacije, za učešće u takmičenju, sa direktorkom turističke organizacije  Marije Martinović iz opštine Bogatić, i da je sprečen  da dođe na kvalifikacije za takmičenju za harambašu jer se na isti dan održava i takmičenje u Guči, odobren je za učešće od strane Direktora turističke organizacije opštine Bogatić Marije Martinović jer se ne radi o nespretnom učesniku za učešće u takmičenju nego o osvajaču 6 hajdučkih sablji. Aleksandara Krajišnika ne treba proveravti  da li je sposobna osoba za takmičenje za Hajdučke večeri u Crnoj Bari jer je i jedinstveni favorit u osvajanju hajdučkih sablji.
Nad dan Hajdučkih večeri Aleksandar Krajišnik se obaveštava od direktora TOB  Marija Martinović da ne može učestvovati na takmičenju za harambašu a razlog je što se predhodni dan nije pojavio za kvalifikaciju koja mu kao šestrostrukom nosiocu Hajdučke sablje ne treba, i ne poštuje se telefonski dogovor. Aleksandar Krajišnik  je eliminisan bez učešća u takmičenju.

Šta se to sa Turizmom u opštini Bogatić dešava, ne poštuje se dogovor sa veoma uspešnim sportistom i takmičarem za sablju harambaše.

Znate li u turizmu  Bogatića rade osobe, koje ne dolaze na posao a primaju plate, a sve to plaćamo mi građani.

Dok ovaj tekst pišem saznajem da je favorit hajdučkih večeri Nikola Ostojić naš komšija kome čestitam na sportskim sposobnostima i osvajanju hajdučke sablje, i nadam se da se neće ponoviti sličan slučaj u turizmu Bogatića i nepoštovanju dogovora od strane političkih zaposlenih oosoba.

O kakvom se direktoru turizma  Marija Martinović u opštini Bogatić   radi dovoljno je pogledati šta im piše na sajtu turizma,  još uvek je direktor Darko Mašić kome je istekao mandat u oktobru 2022 a danas kada objavljujem ovaj tekst datum je 13. 08. 2023. Slika u prilogu dole.