DCIM100MEDIADJI_0210.JPG

Pred sam mrak silno se naoblačilo, zamračilo se bogato, oblaci gadni i goropadni, samo što vetar nije počeo, setih se nikada takvu situaciju nisam snimio a imam dron. Podižem dron a vetar samo što nije pojačao, piruši  preteće, dron na 20 i neki metar jer ne smem višlje da ga nalet vetra ne odnese, napravim 3 polukružna kadra, morao sam podići u opcijama svetlo ili EV kako se stručno označava, sa tim podešavanjem gubim kvalitet snimka HD snimaka ali šta je tu je da bar snimim kako može pošto nema dovoljno prirodnog svetla.

Spuštam jedva dron jer se vetar pojačao,  povezujem 3 video fajla i postavljam na Yututube, kiša pada u međuvremenu. DOBIJAM PORUKU I PITANJE ŠTA TO PROLEĆE U VIDEU na 51 sekundu i nestaje na 54 sekundi, pogledam ima neka brza baja da proleće sa leva na desno. Vreme je 17 h 00 m 08 s 09. 03. 2023.

 

Delim sa vama video da procenite kakva to baja može da proleće tako brzo i još dosta nisko, poželjno pogledati sa PC računara a ne sa telefona jer je dosta neuočljivo na malom ekranu.