Milos MitrovskiMilos Mitrovski

Kantautor Miloš Mitrovski u četvrtak 19 jul promovisao svoj cd pod nazivom “Biću tu”

Milos Mitrovski
Milos Mitrovski

Kantautor Miloš Mitrovski u četvrtak, 19, jula, je promovisao svoj cd pod nazivom “Biću tu”.

Sa 8 novih pesama u zabavnom duhu sa mediteranskim motivima, Miloš sa slušaocima deli deo priča iz svog života. U pesmama koje su, kako kaže, nastale isključivo na osnovu onoga što je sam doživeo, će se svako pronaći bar malo.

 

“Šta je glavna tema u tvojim pesmama?“

U svim mojim pesama jedina i glavna tema su ljubav, emocije, jednostavno odnos između dva živa bića a to je jedino bitno, po meni.

“ U čemu pronalaziš inspiraciju?”

Upravo u tim emocijama, odnosima i proživljenim situacijama pronalazim sve sto mi treba. Nekada pišem o trenutnim osećanjima i događajima, nekada o prošlim, zavisi kako inspiracija “naiđe” u tom trenutku.

“Koliko dugo si radio na pesmama i da li si autor svih kompozicija?”

Pisanje kompozicija je trajalo oko 2 godine dok je sam proces snimanja i obrade trajao osam meseci. Sve svoje pesme pišem sam. Nisam ljubitelj kupovine pesama, iako u tome nema ništa loše ali je meni nekako draže da sam stvorim nešto i ispričam neku svoju priču kroz pesmu.

“Koju pesmu sa CD-a bi izdvojio kao posebno dragu?”

Jako teško je izdvojiti neku pesmu za koju bih rekao da mi je posebno draga s obzirom da svaka pesma nosi neku drugačiju priču iz mog života pa mi je samim tim svaka draga na neki poseban način.

“Kakvi su ti planovi za naredni period?”

Nekako sam naučio da ne valja planirati preterano unapred jer se nikada ne zna šta može uticati na to da se planovi promene ili ne ostvare ali svakako je u planu promocija ovih pesama, niz nastupa i gostovanja kako bih predstavio svoju muziku na najbolji mogući način.

Album poslusajte na Youtube>>>