U Crnoj Bari 31.03.2019 MladI Borac iz Dublja  pregažen kao plitak potok,  fudbalska utakmica izmedju F K Hajduk Stanko Crna Bara i F K Mladi Borac Dublje završila se sa rezultatom 4:1. Prvo poluvreme  rezultat 1:1, dok su u drugom poluvremenu Crnobarci jurnuli gromoglasno i pregazili F K  Mladi Borac iz Dublja, pregazili ih kao plitak potok.
Detaljinje u videu zapisu.
Tekst Nemanja Jure Jurisic.

Хајдук Станко 4:1 Млади Борац (1:1)
Стадион у Црној Бари. Гледалаца: 250. Судија: Кујунџић Данијел (Мајур) Помоћници: Чолић Ђорђе (Липолист) Ђурић Филип (Шабац). Стрелци: Ђонлић 2х, Миражић, Звонаревић (ХС) Товиловић (МБ). Жути картони: Ђонлић,Миражић, Пејовић (ХС) Давидовић, Јоцковић (МБ)
Хајдук Станко: Поповић 8, Беловуковић 7, Мирковић 7, Пејовић 8, Шокчанић 7, А.Теодоровић 8, М.Теодоровић 7, Миловановић 9, Миражић 9, Ђонлић 9, Заблећански 8. Играли су још: Беговић 7, Огњеновић 7, Звонаревић 7.
Млади Борац: Спасојевић 7, Ковачевић 5, Ми.Уларџић 7, Лукић 6, Давидовић 6, Васић 6, Бојић 6, Пантић 6, Павић 6 , Товиловић 7, Дрезгић 6. Играли су још: Ма.Уларџић 5, Јоцковић 6.
Играч утакмице: Жељко Ђонлић (ХС)
Мачвански дерби између Хајдук Станка и Младог Борца из Дубља завршен је убедљивом победом тима са Црнобарског Стамфорд Бриџа. Оно што је красило екипу Хајдук Станка током јесењег дела сезоне, игра која је доносила, агресивност, шансе, голове пресликана је тог недељног поподнева на стадиону у Црној Бари. Сам почетак утакмице донео је висок пресинг домаће екипе, где су од почетка наметнули свој ритам довела је до прве прилике, када је Александар Теодоровић сјајно проиграо Ђонлића, међутим Спасојевић је бравурозном интервенцијом сачувао своју мрежу. Само два минута касније након конфузије у одбрани, где је дошло до судара штоперског тандема Шокчанић-Пејовић, који је могао бити кобан по обојицу , Товиловић је зналачки искористио ту ситуацију и са неких 11 метара савладао голмана Поповића и донео предност екипи Младог Борца. Кратко је трајала радност гостујућих играча, Миражић је маестралном лоптом испод жита проиграо хитрог Ђонлића који хладнокрвним ударцем из непосредне близине поравнава резултат. Затим је поново на сцену ступио тандем Миражић-Ђонлић, била је то акција као на петопарцу, сјајан дупли пас, лопта је завршила у мрежи али је помоћни судија сигнализирао офсајд позицију. Марко Теодоровић је покушао да упосли Миражића али то му није пошло за ногом и са овим резултатом се отишло на одмор. Сам почетак другог полувремена донео је волеј ударац Миражића али је лопта завршила крај леве стативе голмана Спасојевића. И опет на сцену ступа убојити тандем, поново Миражић проиграва Ђонлића а овај резантним шутем са неких 10-ак метара шаље лопту у небрањени део мреже. Пантић је припретио у нади да може вратити свој тим у игру али на месту је био легендарни Владан Поповић. Све дилеме решене су 15 минута пре краја када је Ђонлић изванредно проиграо Миражића а овај фантастичним шутем увећао предност. Сви гостујући напади обично су се завршавали на средини терена јер је маестрално функционисала веза Миловановић- Заблећански-А.Теодоровић, која је била кључни шраф екипе. Да се на младости клуб заснива показали су и две резервисте Огњеновић и Звонаревић, дечаци рођени 2002 године, први од њих је сјајно шутирао главом, док је други ударцем са дистанце поставио коначан исход. Све заслуге и похвале домаћим фудбалерима, такође пуно среће екипи Младог Борца у даљем току такмичења.Спортски поздрав!!!