Cena ulja pre 6 meseci je bila oko 125 dinara, sada je oko 180, a to je samo jedna stavka u vrtoglavnom nizu poskupljenja hrane zadnjih meseci, koja ce se tek intezivirati. Poskupljenja hrane neće stati jer stalno rastu i troškovi njene proizvodnje. Cena kukuruza,ali i nafte svakodnevno skače. Pre 6 meseci cena auto gasa bila je 65 dinrara , a danas je 91.4 dinara, isto je i za naftu i benzin(nepomenik kaže da je inflacija 1 posto). Favorizovanje stranih proizvodjača dolazi na naplatu. Država je potpisala ugovore o slobodnoj trogvini mesa, a potom oborila subvencije domaćim seljacima ,što je uništilo domaću proizvodnju i stočni fond. Sada uvoz mesa iz inostranstva slabi, zbog pladnemije , a cene u Srbiji skaču iz meseca u mesec, jer nemamo domaćeg.

Medjutim to nije stvar samo u Srbiji, uništenje poljoprivredne proizvodnje je globalna agenda. Kinezi ubijaju stotine milona svinja,zbog nekakvih gripova, ili cega god. U americi je situacija postalna apsurdna. Ministarstvo SAD za poljoprivredu je avgusta izjavilo da će biti netašice hrane 2022 godine, ali i pored toga stigla je državna diretkiva seljacima SAD da ako unište svoje useve , država ce im platiti 150 posto od vrednosti uništenog?? (Dok doktor Bil Gejts kupuje milione hektara obradive zemlje)

Dobro ste čuli, ako zapalite naftom, ili pokosite svoje useve ,drzava ce vam platiti 150 posto od ukupne trzišne vrednosti. A oni koji to ne urade izbacuju se iz subvencionih fondova za naredne godine i država im nameće dodatne poreze. Što znači ako vam poljoprivrednik u SAD obezbedi hranu , biće dodatno oporezivan, a potom izbačen iz fondova, što će ga eventualno uništi. Država se čak i sama ponudilia da uništi useve kojekakvim pesticidima umesto seljaka. ZASTO SE TOLIKO TRUDE DA UNIŠTE USEVE????

Apsurdnost tu ne staje, navodno zbog stabilizacije cene nafte, vlada SAD je naredila da se rezerve nafte prospu. Pa su onda odlučili da je najbolje da se ta nafta prospe na polja useva i zapali i tako reše dva problema odjednom????? Bukvalno se osećam kao idiot što pišem ovakve nebuloze, ali to se stvarno dešava. Već sada, 10 posto amerikanaca ne uzima dovoljno kalorija na dnevnoj bazi, a procene su i da oko 18 miliona amerikanaca gladuje, što ce se drastično povećati u sledećoj godini.

Na sve to možemo dodati da je cena gradjevinskog materijala 50 posto poskupela. Sto već dovodi do poskupljenja stanova i pada u kupovini nekretnina, što je bio glavni razlog i ekonomske krize 2008. godine. Automobilska proizvodnja je opala do 50 posto, a i pored toga vlada nestašica svih metala. Cena tone gvoždja je sa 70 dolara je u 3 meseca skočila na preko 450 dolara po toni i pored toga što je industrija od pladnemije na 50 posto rada. Neko kupuje sav trzišni metal, skladišti ga i time diže veštački cenu?????

Neće dugo proći dok ne prestane kupovina stanova, pa onda i tehnike i nameštaja za stanove. Potom i automobila, a jedna stvar vodiće do druge i nezaposlenost će rasti, veštački podržana zatvranjem, karantinom i blokadama zbog lažne bolesti.

Uticaj Novog svetskog poretka je toliko jak da i pored toga što gradjani prostestuju i bivaju na ivici masovnih pobuna i linča političara, ti isti političari i dalje slede tudju agendu i poslušno sprovode sve globalne diretkive iako će zbog njih svi oni izgubiti vlast, a neki možda i glavu.

Francuska je u potpunom haosu i to će tek eskalirati. Makrona niko više ne podržava,ali on i dalje gura globalnu agendu ,čak i po cenu svoje političke karijere,ili zivota. Isto to je svuda, pa i ovaj naš nepomenik i pored toga što vodi državu u totalni sunovrat i glad,što će i njegovu vlast uništiti u plamenu, ne posustaje i gura dalje i dalje u uništenje.

To nas dovodi do zaključka da Duboka država ne samo da kreira i odrzava veštački virus, već kreira i glad i ekonomsku krizu i koriji velike buduće socijalne i gradjanske nerede širom sveta. ONI ŽELE HAOS NA ULICAMA, GLAD, BEDU, SIROMAŠTVO! A kada se sve svetske vlade unište, kad ih mi besan narod satremo, onda će oni doći i ponuditi nam hranu, novac, kredite, mir i red, ali da prihvatimo TEHNOKRATIJU, KINESKI SOCIJALNI SISTEM BODOVANJA, JEDNU VLADU, JEDAN ZAKONDOVANI CENTAR I JEDNOG NEVIDLJIVOG GOSPODARA!

Osvestimo se,budimo realni sa dešavanjima u svetu kako bi se na vreme pripremili, sve ovo se dešava i oni koji se ne budu pripremili na vreme gladovaće! Ko ima gde, neka sadi hranu, čuva piliće i druge zivotinje, pravi rezerve svega potrebnog i neka bude spreman na povratak na selo i u priodu! Moja porodica trentuno vodi dva domaćinstva, seosko i gradsko…to savetujem svima koji mogu, za ne dao Bog!

Piše Nemanja Blagojevic