Verovali ali ne u Crnoj Bari nepoznata bića ili vanzemaljci prisutni na stadionu Hajduk Stanko u Crnoj Bari, neke aktivnosti ima tokom cele noći ali ne ljudske, možda stelt aktivnosti ima i po danu ali niko ne sme da proverava.

Da li je uz odobrenje upravnog odbora FK Hajduk Stanko stadion iznajmljen za sportske aktivnosti nepoznati bića ili vanzemaljaca, reflektori rade tokom više noći, hmm nije to bez razloga. Nema drugog objašnjenja, nešto se cele noći dešava, građani su u strahu, pod okriljem noći dešava ju se  aktivnosti ali nevidljive za naše oči, reflektori su upaljeni, troše struju obične osobe ne vide stelt aktivnosti, verovatno tim entitetima treba svetlo jer ne vide u mraku. Nešto se sigurno bitno sportsko dešava dok je stadion osvetljen  više dana tokom cele noći, sa 6 stubova po 3 sijalice kao lubenice na svakom stubu. Društvo finansira kroz porezu i osvetljavanje stadiona Hajduk Stanko, nadamo se da je stadion izdat nevidljivim osobama ili bićima za dobru lovu i da društvo neće morati sledeće godine da finansira FK Hajduk Stanko, da oslobodi malo budžet opštine Bogatić jer prema situaciji na terenu da je stadion opterećen drugih entiteta i treba da plaćaju zakup, istina da su nevidljivi identiteti ali struja se troši i to košta sve nas a klub FK Hajduk Stanko ne proizvodi ništa, struja se plaća vašim novcima.
Nismo utvrdili da nije možda u pitanju osvetljavanje površne za pistu za sletanje trećih entiteta, sijalice se ne gase do jutra više dana i ako ljudske aktivnosti nema.
Da je strah u upravnom odboru FK Hajduk Stanko prisutan od nepoznati stelt entiteta potvrđuje činjenica da od stresne situacije nisu ni zapažali da nije 35 meseci ili oko 1050 dana uklanjano smeće ispod tribina, sve dok se nije stvorila zavidna količina smeća. Smeće se gomilalo, vetar raznosio najlon kese i stiropor po susednim dvorištima koje je publika donosila da sedi na njemu.
Od ambalaže od pića nema mogućnost da se trava uredno kosi na privatnom posedu.

Postojala je uprava FK Hajduk Stanko koja je bila hrabra, nije podlegla stelt entitetima da okupiraju fudbalski klub. Pod vođstvom kluba Hajduk Stanko kada su bili šefovi Zekić Radiša Faca ili Predrag Jurišić Čađa sve je bilo na svom mestu, da 1 sijalica ostane upaljena tokom noći nije smelo da se desi. Smeće posle utakmice je ako ne 1 dan posle utakmice, uklanjano je drugi dan a nikada treći dan.