Skrivena istorija iz arhiva Pekinga i Moskve, istorija koja se krije od javnosti. U 10 minuta video materijala napravljenog na 63. Međunarodnom beogradskom sajamu knjiga dosta toga skrivenog može da se čuje.  Slobodan Jarčević  gost  promocije knjige Udruženja „Miloš Milojević“ Crna Bara na  međunarodni sajam knjiga u Beogradu 2018. Za samo 10 minuta dosta podataka iz skrivene istorije a i da su Srbi ratovali sa Kinezima i još dosta toga koje zvuči neverovatno jer je skrivano od nas.

 

Slobodan Jarčević gost  promocije knjige Udruženja „Miloš Milojević“ Crna Bara na  međunarodni sajam knjiga u Beogradu 2018.

Govornik  Slobodan Jarčević završio fakultet političkih nauka u Beogradu, diplomata službovao je u Zambiji, Grčkoj, Indiji, Rumuniji, Кuvajtu i Belorusiji. Ministar inostranih poslova Republike Srpske Кrajine, a od 1992. do 1994. je bio savetnik Predsednika Milana Martića.  Nagrađen je „Velikom poveljom“ i zvanjem počasnog doktora nauka u Društvu za istraživanje stare slovenske istorije Serbona u Nišu 2008. godine.