Juče, 05. juna od 19:00 časova u galeriji Lazar Vozarić promovisana je zbirka pesama „Slike u oku“ pesnikinje iz Mačavanske Mitrovice Dragane Miljković Jovanović. Ovo je druga zbirka pesama koju u predivnoj sremskomitovačkoj večeri donosi pesnikinja koja je ujedno i urednica časopisa „Horizont“ iz Zemuna. Pored predstavljanja pesma ove izuzetne zbirke prisutne posetioce pozdravili su Nada Bartoš Stanković – poeta, književnici: Miroslav Dimitrijević i Jeremija Lazarević, kao i  Slobodan Mitrić – pisac.

Muzički deo upotpunili su mladi instrumentalisti Sara Nikolić – soliksta na flauti, Ognjen Nikolajević – solista na gitari, Tamara Vukadinović – solista na kraviru. Predivno vodjenje kroz promociju priredila nam je Goradana Lukić.

I za sam kraj – Asim Sarvan, prava poslastica u samoj zavrsnici ove predivne promocije pesama „Slike u oku“ u Sremskoj Mitrovici.

Delove ove promocije pogledajte iz veštog foto-oka našeg fotografa koje se potrudio da iz Sremske Mitrovice našu Mačvanku ipak predstavi i mačvanima – slikom!

Tekst: N.K

Foto i video: M.

By Urednik