Opštinsko Odelenje za poljoprivredu na Novosadskom sajmu poljoprivrede, opštinu Bogatić je prestavljalo Udruženje žena Crnobarke i Lacković Momčilo i Zlatko iz Klenja. Na  86-tom Međunarodnom poljoprivredni sajamu u Novom Sadu 2019-te izložana su naj novija i najsavremenija poljoprivredna dostignuća u oblasti tehnologije, poljoprivredne mehanizacije i proizvodnje organske hrane.

Iz Bogatića je pod pokroviteljstvom i finansiranjem opštine Bogatić prisustvovalo oko 350 gradjana opštine Bogatić koji su doputovali u 7 autobusa a neki su bili i na sprat. Posetiocima Opštine Bogatić je plaćen put, ulaznice koje koštaju svaka 400 RSD, sendvič i flaša vode za piće.

Na sajmu smo pronašli i naj poznatijeg Mačvanina koji se bavi proizvodnjom linija i fabrika za proizvodnju peleta Ivana Ostojića koji živi i radi u Bariču kod Obrenovca. Detaljinje na linku>>>

 

 

 

Još jedan salasčanin  i prestavnik opštine Bogatića bik Mališa vlasništvo Radenka Jeremića iz Salaša Crnobarskog  i atrakcija ovogodišnjeg 86. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu,  bik težak 1.710 kilograma.