У оквиру манифестације „Дани Милоша С. Милојевића“ – Црна Бара од 22-24. јуна 2018. Научни скуп „ДОПРИНОС Дани Милоша С. МилојевићаА КЊИЖЕВНОСТИ

Научни скуп је проистекао из потребе друштва Милоша Милојевића да активније и свеобухватније расвели научно деловање истакнутог Милоша Милојевића, како у књижевности, историји, ослободилачким ратовима тако и у несебичном залагању за очување православне вере и српства.

Научни скуп представља свеобухватан приступ у расветљавању разних непознаница које и даље владају када је у питању лик и дело неумрлог Милоша С. Милојевића.

Захваљујући раду друштва и несебичним залагањем наших истрајних сарадника мисија спознаје и враћања заслужног великана наставља се организовањем првог оваквог скупа и то баш у месту рођења, рекли би на изворишту истине, у Милошевој родној Црној Бари (некадашњем Јордан-у) где се Дрина љуби Саву.

Ово је прилика да позовемо све Вас који сте у могућности да наш рад подржите, како морално тако и на друге начине. Радо ћемо уважити све Ваше предлоге.

Зато Вас и позивамо будите наши гости у питомој Милошевој Мачви.

Организациони одобр скупа

Детаљније на сајту>>>