Situacija na terenu rešena, detaljnije na dnu objave.

U Crnoj Bari selu u Mačvi magla oborila banderu od struje, ali neki meštani sela Crna Bara se ne slažu da je uzrok magla, pominje se i da je bandera pala od niske temperature koja je tokom noći bila 14 stepeni, svi u čudu kako je tako mlada bandera moga da padne.

Još jedna nesvakidašnja informacija iz Crne Bare, domaćin koji je prijavio trulu i nakrivljenu banderu još u novembru prošle godine, kako saznajem tražiće da se obustavi promena bandere jer iz nje rastu gljive. Iz bandere raste verovatno lekovita gljiva i bilo bi nehumano menjati banderu.

Video sa terena, veliki posao je promena bandere, verovatno su uključeni i konsultanti iz različitih oblasti, još uvek je tajna kako su radnici EPS a iz Bogatića zamenu bandere obavljali sa 3 osobe..

 

Situacija na terenu rešena.

Odmah po prijavi kvara u selu Crna Bara 6.9.2022., ekipe Ogranka Elektrodistribucija Šabac – pogon Bogatić su izašle na teren, sanirale su niskonaponsku mrežu,tako što je SКS vezan za PTT stub, dok se ne završi zamena postojećeg stuba. Novi stub je postavljen 7.9.2022. čime je niskonaponska mreža u selu Crna Bara vraćena u pređašnje stanje. Šaljemo vam i fotografiju posle okončanja radova.

 

Ogranak Elektrodistribucija Šabac – pogon Bogatić