Autobus se pokavrio, nije poslat drugi, grejanje umesto hlađenja, u autobusu kuvanje kao u inkubatou za leženje petnatih.

U ovom tekstu objavi oko putovanja, na poljoprivredni sajam u Novom Sadu, ima dorih i loših elemenata, ne znam šta da ukažem pod prvim zapažanjima o situaciji, kako su neki građani opštine Bogatić prošli u putovanju, ni malo lepa i poželjna situacija se izdešavala sa MAČVA EXPRES prevozom.
1. Opština Bogatić se i ovaj put potrudila ga zaintersovane građane za Novosadski sajam pošalje besplatno na poljoprivredni sajam u Novom Sadu, pohvala za organizaciju i vođe puta.
2. Pohvala za vozače autobusa, treba imati onu stvar i veliku hrabrost voziti autobuse u onakvom stanju.
3. Verovali ili ne autobus, MAČVA EXPRES ima grejanje umesto hlađenja, nije bio sposoban da pređe 200 km da se ne pokvari, na motoru autobusa su popucali kaiši, i sva je sreća što se to desilo na ulazu u Irig a ne na usponu preko Iriškog venca.
4. Pohvala za ekipu mehaničara koja je osposobila autobus, čekali smo preko 2,5 sati ali su zlatne ruke mehaničara osposobile mašinu da nastavimo povratak.

Verovali ili ne sa takvim autobusom su deca KUD Jelica iz Crne Bare samo 2 dana ranije putovala (i ja bio u autobusu) na Avalu i nastup kod Avalskog tornja, kakva bi tek bila tandarija da se ovo desilo na Avalskom uskom putu.
Autobus MAČVA EXPRES nema hlađenje, klima ne radi, ali na veliku radost u situaciji zimskog perioda ima grejanje, bravo za prevoznika MAČVA EXPRES koji bar ima odgovarajuće uslove za putovanje u zimskom periodu, za letnji prevoz putnici mogu i treba da se prilagode i da se voze samo u gaćama.
Poštovani čitaoci ovoga teksta, pre nego što uđete u prevoz MAČVA EXPRES a, molim vas pogledajte bar stanje pneumatika, dobro razmislite i potražite od nadležnih potvrdu o ispravnosti vozila, kakva je situacija na terenu niko se ne brine o vašim uslovima vožnje i bezbednosti za putovanja.
Neko od putnika je komentarisao, taj ko nas je kleo za putovanje, izgleda da je baš umeo da kune, he hee.

Ukoliko imate nezgodna dešavanja sa  prevoznikom, pošaljite tekst i slike da objavimo.

Tekst; Milinko Ilić