Op cvrc, prc gevejzn zajn u Crnoj Bari

Info Vesti

Smena Mesne zajednice i slučajno prisustvo sastanku na temu vodosnabdevanje

Nasolv je iz informacije meštanina Crne Bare, zaista čudan naslov za lokalnu vest, naslov i vest ne bi bila zabeležena  da slučajna osoba nije sasvim slučajno obavestila glavnog i odgovornog urednika Mačavnskog info portala www.macva.info . Sasim slučajna info na pitanje otkud ovoliko automobila pored doma kulture u Crnoj Bari slučajna osoba je odgovorila da se tu dešava OP CVRC, PRC GEVEJZN ZAJN, moralo je to da se pogleda, a onda je došlo do saznanja da je u pitanju sastanak novog rukovodstva  SNS Crna Bara   prisustvovali su  i poverenici Srpske napredne stranke Opštine Bogatić.

Nije tajna da je umesto  presednika MZ Crna Bara Branislava Jurišića imenovan Siniša Sević,   imenovani predsednik Mesne zajednice Siniša Sević, upoznao je prisutne sa aktivnostima u narednom periodu,  a posebno problem  sa vodom za piće koja je problem već 4 ipo godine.

Nije tajna da se do sada radilo o nekoj čudnoj zagonetnoj i nelogičnoj  aktivnosti stare lokalne vlasi za vodo snabdevanje koju je stara vlast Mesne zajednice SPS-a Crna Bara plasirala meštanima.

Plasirani navodni  vodo izvor je i dosta koštao i sa čudne lokacije koja je vodoplavna tako ako se i stvore  uslovi za vodo snabdevanje u letnjem period radnici vodo snabdevanja  morali bi da se zaduže sa čamcima i štulama u periodu kad je vodostaj reke Drine u prolećnom rezimu vodostaja. Projektovan izvor za vodo snabdevanje od strane SPS-a ne deluje logično,  nalazi se  na vodoplavnoj lokaciji i još u neposrednoj  blizini velikih vodeni površina koje su stare šljunkare,  nije tajna da fizika deluje na vodonosne rezervoare  postoje  fizički zakoni hidro i  atmosverski pritisak postavlja se pitanje zašto se bušotina za vodo snabdevanje radila na nebezbednoj i čudno  nelogičnoj lokaciji. Iz ovoga se da zaključiti da meštanin sela Crna Bara nije pogrešio za dešavanje i objasnio  OP CVRC, PRC GEVEJZ ZAJN. U zadnjem periodu lokalne vlasti se uočavaju nelogičnosti , lokalna vlast SPS ustupi prostor za potrebe omladine folklora Crna Bara a onda Opštinska vlast izda prostor na licitaciji za delatnost kafane, savim opravdan zaključak meštanina koji je sve to opisao sa Op cvrc, prc gevejzn zajn , to asocira na otpisane.

Ako se vratimo na aktivnost Opštine na dešavanje uništenja komaraca u pogrešno vreme, deratizaciju kad je seljak već napunio skladišta hranom za stoku i još finansiranje medija sa strane van Opštine  da novce koji su od  meštana Opštine Bogatić finansira medije  van Opštine sa 3 750 000 a Opštinske medije sa 3 250 000 onda se da zaključiti da nešto debelo nije u redu, novcima gradjana Opštine Bogatić se finansiraju bolje oni koji ne žive i troše u Opštini Bogatić.

Šta je u pitanju otpis jedne političke opcije ili reči iz serije otpisani? U svakom slučaju tema sastaka lokalnog i Opštinskog odbora SNS-a bila je aktualni problem meštana Crna Bara što se do sada nije dešavalo.

Video dole gde mozete pogledati omladinu a i starije članove KUD Jelica Crna Bara kojima je Opštinska vlast uskratila prostor u domu kulture Crna Bara i izdala prostor za potrebe kafane. KUD Jelica broji oko 70 članova koji treniraju, troše svoje vreme, znoje se prezentuju kulturu, običaje i tradiciju a onda se nadju osobe koje se ponašaju tako kao da je sve njihovo i da mogu sve da rade što im volja.

Ovaj medij nije finansiran od strane Opštine Bogatić.